Приспособления за Google Отзиви

Описание

Публикувай безплатно своите Google Оценки, в рамките на 2 минути с помоща на нашите респонзивни уиджети.

Плъгинът ще публикува Google оценките ти в елегантни, предварително оформени уиджет шаблони. Лесно можеш да създадеш и публикуваш собствените си уиджети. Можеш да филтрираш оценките си според броя на звездите, и така да усилиш доверието на клиентите и оптимализирането на търсачката (SEO).

С добавката за Google рецензии за WordPress можете гордо да показвате отзивите на клиентите си на бизнес уебсайта си. Изпълнимият модул се предлага в много на брой привличащи вниманието стилове и дизайни, така че можете да изберете настройките, които най-добре отговарят на имиджа на компанията Ви. Ако развивате бизнеса си или дори ако вече сте извоювали позиции в нишата си, такъв изпълним модул може допълнително да подобри онлайн репутацията Ви и да подобри конверсията.

Без рецензии бизнесът е принуден да разчита само на себе си. Дори ако компанията Ви предлага отлични продукти или рационализирани услуги, достигането до широка аудитория може да се окаже трудна задача, ако нямате потребители, които да гарантират за Вас. Потребителите често взимат решения за покупка на основата на Google рецензии, така че не пренебрегвайте тази възможност за безплатен маркетинг, която може значително да повиши продажбите Ви и да подобри онлайн репутацията Ви.

Нашата добавка за Google рецензии се внедрява лесно директно в уебсайта Ви, така че можете да съсредоточите енергията си върху други аспекти на бизнеса. Настройката отнема само две минути. Просто копирайте линка на бизнес уебсайта си в изпълнимия модул, след което приложете всички стъпки на простия процес, описан във видеото по-горе, за да покажете модула на страницата си в WordPress.

Добавка за Google рецензии за WordPress

Много успешни бизнеси използват добавки за WordPress, за да показват възторжени рецензии, оставени от клиентите, като се надяват, че това ще убеди други потребители да изпробват продуктите им. Показването на Google рецензии за бизнеса Ви е естествено решение, освен ако безплатният маркетинг не представлява интерес за Вас.

Google рецензиите по-специално оказват значително влияние върху решенията за покупка на потребителите предвид огромната популярност на търсачката и броя на хората с профили в Google. Много потребители твърдят, че Google е първото място, което посещават за оценка на даден бизнес въз основа на рецензии, което означава, че Google рецензиите са по-надеждни от рецензиите в други уебсайтове.

Можете чрез Google да реализирате допълнителни успехи за бизнеса си, ако се опитвате да осигурявате възможно най-много рецензии с четири и пет звезди. Колкото повече рецензии имате, толкова по-изразено ще бъде присъствието на бизнеса Ви сред резултатите от Google Search, което означава, че повече потребители ще обмислят използването на услугите Ви.

Не се паникьосвайте, ако все още нямате Google рецензии. Просто започнете да изпращате на настоящите си клиенти молба за рецензия, която да напишат, когато имат възможност. Създайте си навик да изпращате молба за рецензия по имейл и чрез SMS, тъй като по този начин увеличавате шансовете си да получавате повече рецензии. 

БЕЗПЛАТНИ ФУНКЦИИ НА ПЛЪГИНА

Добавката за Google рецензии за WordPress предлага избор от различни оформления и стилове и позволява лесна интеграция във всяка страница на WordPress.

  • Безплатна употреба
  • Показване на до 10 отзива на Google* 40+ Оформления на джаджи
  • 25+ предварително оформени стила на уиджет
  • 1 уиджет за оценки
  • Filter reviews by rating
  • Hide any reviews
  • Подкрепа за езици
  • Интеграция с кратък код (shortcode)
  • Съхраняване на всички оценки в база данни на WordPress
  • Повишаване на оптимализирането на търсачката (SEO)
  • Подкрепа за тъмни уеб страници
  • Може да се ползва в рамките на който и да било редактор на страници: Gutenberg, Elementor, Page Origin, Beaver Builder, WPBakery, Divi, Classic, …
  • Супер късо време за зареждане
  • Използване на активи, съхранявани в CDN
  • Linux & Съвместим с Windows (XAMPP, WAMP,…).

СДОБИЙТЕ СЕ С ОЩЕ ПОВЕЧЕ ФУНКЦИИ С НАШИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН СОФТУЕР ЗА ОПЕРИРАНЕ С ОЦЕНКИ

Създай своята безплатна абонаментна кутия, за да се сдобиеш с още повече функции!

С професионалния пакет можете да показвате рецензии от много от най-добрите уебсайтове за рецензии, включително Facebook, Yelp, Tripadvisor и Airbnb. Също така имате възможност да редактирате изображението на изпълнимия модул с широк спектър от опции при отчитане на демографските данни на клиентите. Така увеличавате вероятността за конверсия.

Чудесен начин да се откроите от конкурентите си е да се възползвате максимално от безплатния маркетинг, който рецензиите могат да осигурят. Професионалният софтуер за управление на рецензии Ви осигурява достъп до пълен набор от инструменти за опростяване на процеса, което Ви освобождава повече време и енергия за управление на бизнеса.

Ето функциите, включени в софтуера:

  • Публикуване на всички оценки: Google, Facebook, Yelp, Amazon, Tripadvisor, Booking.com, AirBnb, Hotels.com, …
  • Показвайте отзиви от различни платформи в приспособление
  • Персонализирани теми
  • Неограничен брой на уиджети
  • Опериране с повече от една фирма
  • Възможност за скриване на рецензия или маркиране като спам
  • Професионална система за етикетки на оценките
  • Опресняване на уиджета в случай на нова оценка
  • Промяна линка на уиджета
  • Редактиране последователността на оценките
  • Съкращаване на оценките
  • Автоматична система на покани за даване на оценки
  • Уиджети за оценки включени в подписа на имейли
  • Генерирайте невероятни изображения от вашите отзиви в Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest
  • Подкрепа за Shortcode & HTML/JavaScript
  • Подробна статистика
  • Приоритетно оказване на помощ
  • Поддръжка на AMP

Създай своята безплатна абонаментна кутия, за да се сдобиеш с още повече функции!

ДРУГИ БЕЗПЛАТНИ ПЛЪГИНИ ЗА ОПЕРИРАНЕ С ОЦЕНКИ

Защо да не публикуваш и другите си оценки? Виж и другите ни безплатни плъгини за опериране с оценки:

Езици

Ако бизнесът на компания Ви е глобален, значи е във Ваш интерес е да локализирате на различни езици.

Нашите Widgets за Google Reviews поддържат следните езици:
африканс, албански, арабски, арменски, азербайджански, бенгалски, босненски, български, китайски, хърватски, чешки, датски, холандски, английски, естонски, финландски, френски, галисийски, грузински, немски, гръцки, иврит, хинди, унгарски, исландски, индонезийски, италиански, японски, казахски, корейски, литовски, македонски, малайски, норвежки, персийски, полски, португалски, румънски, руски, шотландски келтски, сръбски, словашки, словенски, испански, шведски, тайландски, турски, украински, виетнамски, уелски

ПОМОЩ

Ако имате някакви проблеми при настройването за целите на бизнеса си на добавката за Google рецензии за WordPress, можете да се свържете по различни начини с екипа ни за клиентска поддръжка.

Предлагаме денонощна поддръжка по имейл на английски език.

We recommend the following order when searching for answers:
1. Plugin FAQ here at the bottom – if you don’t already know why it’s worth displaying Google Reviews2. You can find more info and Troubleshooting in the plugin’s admin dashboard after install.
3. Trustindex FAQ
4. Check topics or ask a new question here: Support Forum
5. Join our Community on Facebook: https://www.facebook.com/groups/990874785532977
5. If you still can’t find the answer, feel free to email us: support@trustindex.io

Ето няколко полезни връзки, за да научите повече за това кои сме ни и с какво се занимаваме:

Снимки на разширението

  • Примерна джаджа - Плъзгач (светъл фон)
  • Примерна джаджа - Решетка (светъл фон)
  • Примерна джаджа - Списък (светъл фон)
  • Свържете лесно платформата
  • Изберете оформления лесно

Blocks

This plugin provides 1 block.

  • Widgets for Google Reviews

Инсталиране

  1. Качете файловете на плъгина в /wp-content/plugins/ директория, или инсталирайте плъгина директно чрез менюто Плъгин в WordPress.
  2. Активирайте плъгина чрез Плъгин меню в WordPress
  3. Използвайте елемента от менюто Trustindex.io вляво, за да конфигурирате приставката.
  4. Можете да получите първокласни функции в раздела „Вземете повече функции“!

ЧЗВ

Какво представлява добавката за Google рецензии за WordPress?

Добавката за Google рецензии за WordPress е инструмент, който можете да използвате, за да показвате клиентски рецензии на страницата си или на уебсайта си в WordPress. Тя може да Ви помогне да си създадете онлайн репутация и да изградите лоялност и доверие сред клиентите си.

Можете ли да използвате добавката безплатно, без да се абонирате?

Да, добавката с изпълним модул за Google рецензии е напълно безплатна за изтегляне от всички потребители.

Как можете да получите кода на изпълнимия модул?

Получавате достъп до кода на изпълнимия модул веднага щом приключите с настройката на добавката. След това можете да го използвате на уебсайтовете на компанията си, както сметнете за добре.

Кои са основните функции на безплатната добавка?

С безплатната добавка получавате достъп до 40 оформления за изпълним модул и 25 предварително проектирани стила. Ще можете да показвате до 10 Google рецензии, да поддържате различни езици и да филтрирате рецензиите според критерии като рейтинг и дата.

С кой CMS за уебсайт или конструктор за създаване на уебсайтове са съвместими изпълнимите модули?

Изпълнимите модули са съвместими с почти всеки CMS за уебсайтове или конструктор за създаване на уебсайтове, включително, но не само, Adobe Muse, Blogger, Elementor, HTML и Squarespace.

Как да вградите Google рецензии на уебсайта си?

За да вградите Google рецензии на уебсайта си, просто поставете изпълнимия модул на уебсайта, като копирате краткия html код директно на желаната страница.

Как да показвате Google рецензии за бизнеса си на своя уебсайт?

За да показвате Google рецензии за бизнеса си на своя уебсайт, трябва да копирате и поставите URL адреса на бизнеса си от Google Maps в изпълнимия модул. След това можете лесно да генерирате изпълнимия модул.

Как можете да филтрирате Google рецензиите за бизнеса си?

За да филтрирате Google рецензиите за бизнеса си, можете да използвате падащото меню „филтриране на оценките Ви“ по време на процеса на настройка на изпълнимия модул.

Изпълнимите модули за Google рецензии адаптивни ли са за мобилни устройства?

Да, изпълнимите модули за Google рецензии са адаптивни за всички устройства.

Можете ли да показвате Google рецензии в изпълним модул с плъзгач?

Да, абсолютно! Първите няколко опции, които ще видите на екрана за оформление при процеса на настройка, са изпълними модули с плъзгач.

Можете ли да правите модификации след пускането на изпълнимия модул в експлоатация?

Да, можете. Ако трябва да направите промени след публикуване на изпълнимия модул, можете да го направите чрез таблото за администриране.

Защо са важни Google рецензиите?

Google рецензиите са важни, защото създават доверие към бизнеса Ви и Ви помагат да утвърдите репутацията си онлайн, което оказва влияние върху решенията за покупка на потребителите.

Google рецензиите по-надеждни ли са от други рецензии?

Въпреки че е трудно да се отговори еднозначно, Google рецензиите най-вероятно са първият източник, към който много потребители се обръщат за съвет относно решение за покупка.

Как можете да извлечете максимална полза за бизнеса си от Google рецензиите?

За да извлечете максимална полза от Google рецензиите, покажете изпълнимия модул някъде на видно място на началната си страница, така че посетителите да могат веднага да виждат колко впечатляващо е обслужването Ви на клиенти.

Могат ли посетителите на уебсайта Ви да оставят рецензии в изпълнимия модул?

Да, разполагаме с изпълними модули с тази опция. Ако посетителите желаят рецензията им да се показва в изпълнимия модул, те могат да кликнат върху бутона с ПЗД (призив за действие), което ще ги отведе до съответната страница за Google рецензии.

Кой е най-лесният начин за събиране на Google рецензии?

Едно добро правило за събиране на повече Google рецензии е, че ако не поискате, няма да получите.

Когато общувате с клиентите си, използвайте това като възможност да вмъкнете линк към страницата си за Google рецензии или да споменете оставянето на рецензия, независимо дали става дума за имейл, SMS или присъствен разговор.

Отзиви

15.04.2024
Effortlessly showcase your reviews using this app. It is so easy to use and causes no issues for me. I enjoy this plugin very much and it is a must have for all my projects.
13.04.2024 1 reply
Perfect plugin with great presentation of your Gogole reviews.No manual issues anymore to copy and paste them. In the free plugin easy to just download them on a regular base.
12.04.2024 1 reply
Certo, ecco una recensione a 5 stelle per Widgets for Google Reviews: 5 out of 5 stars This plugin is a must-have for any business that wants to display their Google reviews on their website. It's easy to use, customizable, and helps to build trust with potential customers. I've been using Widgets for Google Reviews for a few months now, and I'm very happy with it. It's helped me to increase my conversion rate and improve my overall customer satisfaction. The plugin is easy to install and configure. You can choose from a variety of widget layouts and styles, and you can even filter your reviews by rating. The widget is also responsive, so it looks great on all devices. One of the things I love most about this plugin is that it's always up-to-date with the latest Google Reviews data. This means that my website visitors are always seeing the most recent reviews of my business. Overall, I highly recommend Widgets for Google Reviews to any business that wants to display their Google reviews on their website. It's a great way to build trust with potential customers and improve your overall sales. Here are some of the things I love about this plugin: Easy to use and configure Customizable Helps to build trust with potential customers Keeps your website reviews up-to-date Available in both free and premium versions If you're looking for a way to display your Google reviews on your website, I highly recommend checking out Widgets for Google Reviews.
Прочетете всички 1 508 отзива

Сътрудници и разработчици

“Приспособления за Google Отзиви” е софтуер с отворен код. Към разширението са допринесли следните хора:

Сътрудници

“Приспособления за Google Отзиви” е преведено на 34 езика. Благодарности на преводачите за техния принос.

Превеждане на “Приспособления за Google Отзиви” на вашия език.

Имате интерес към разработване?

Преглеждане на кода, разглеждане на SVN хранилище, или абонамент към програмната история (log) чрез RSS.

Списък с промени

Дневникът на промените и известията за надграждане можете да намерите тук: https://admin.trustindex.io/page/static/content/wp-changelog