Помощ » Код, разширения и други хакерии » Форма за логин в хедъра?

Виждате 5 отговора - 1 от 5 (от 5 общо)
  • Модератор Ivaylo Draganov

    (@dragunoff)

    сложи това в header.php на темата си:

    <?php if(function_exists('sidebarlogin')) { sidebarlogin(); } ?>

    към функцията може да се задават и параметри, например:

    sidebarlogin('before_widget=<div>&after_widget=</div>&before_title=<strong>&after_title=</strong>');
    Thread Starter bubachko

    (@bubachko)

    Перфектно!
    След като сложих това в хедъра последва още малко борба да го нагодя по цвят, разположение и големина за да пасне на хедъра в логнато и нелогнато положение и вмомента съм горд собственик та форма за логин горе в хедъра 🙂

    При мен не става. Защо? Правя всичко както трябва.

    Модератор Ivaylo Draganov

    (@dragunoff)

    инсталирал ли си разширението?

    Сега стана. Но виж как: http://www.freedom-design.info/ :S

Виждате 5 отговора - 1 от 5 (от 5 общо)
  • Темата ‘Форма за логин в хедъра?’ е затворена за нови отговори.