Помощ » Въпроси и отговори » Слагане на плугин на чужд WordPress

  • Затворена TooSexyforU

    (@toosexyforu)


    Здравейте искам да запитам искам да сложа javascript плугин на wordpress сайт на приятел имам името и паролата но незнам каде да сложа самия скрипт тоест фаjла. Трябва ли да изпозlвам инсерт медиа и как да задам php пътишата? Благодря предварително

Виждате 1 отговор (от 1 общо)
  • Здрасти,

    По принцип всички WordPress плъгини официално се качват тук и могат да се инсталират директно през WordPress административната част:

    http://wordpress.org/plugins/

    Самите плъгини се инсталират през административната част и целият процес е много лесен. За да инсталираш нов плъгин просто трябва да се логнеш в административната част и да използваш Plugins > Add New. Можеш да намериш повече информация относно процеса тук:

    http://codex.wordpress.org/Managing_Plugins#Installing_Plugins

    Не съм сигурен обаче, че ти имаш plugin архив, който може да се инсталира директно през Plugins интерфейса. Ако просто имаш няколко PHP файла и JS файла, които трябва да интегрираш, тогава ще ти е доста по-трудно, защото ръчно ще трябва да include-ваш файловете. Препоръчвам ти да пакетираш всички файлове в един plugin, който после ще можеш да инсталираш. Ако имаш опит може да видиш този линк за повече информация:

    http://codex.wordpress.org/Writing_a_Plugin

Виждате 1 отговор (от 1 общо)
  • Темата ‘Слагане на плугин на чужд WordPress’ е затворена за нови отговори.