Помощ » Въпроси и отговори » Начин на плащане

  • Затворена boyannikolov

    (@boyannikolov)


    Здравейте,
    В момента имам зададени 3 начина за плащане за всички продукти. Има ли начин за определен продукт да премахна единият от начините за плащане?
    Благодаря предварително.

Виждате 4 отговора - 1 от 4 (от 4 общо)
  • Модератор Stanko Metodiev

    (@metodiew)

    Привет,

    Предполагам, че става въпрос за WordPress + WooCommerce? Ако да, този плъгин изглежда че може да помогне https://wordpress.org/plugins/payment-gateways-per-product-categories-for-woocommerce/, както и може би този, който е платен https://woocommerce.com/products/conditional-shipping-and-payments/

    Аз лично не съм използвал нито един от двата, така че не мога да препоръчам някой от опит. Но, при „woocommerce change payment option per product“ излизат няколко други опции. Може да прегледате, да видите демата им и да си прецените кое ще свърши работа за вашият проект.

    Thread Starter boyannikolov

    (@boyannikolov)

    Благодаря, Станко

    Точно за WordPress + WooCommerce става въпрос и ще пробвам плъгините които препоръчахте. Вярвам, че е точно това от което имам нужда! Благодаря отново за отговора.

    Модератор Stanko Metodiev

    (@metodiew)

    супер! Пишете като тествате да видим дали и какво е свършило работа, може да бъде полезно на други колеги 🙂

    Thread Starter boyannikolov

    (@boyannikolov)

    Здравейте,
    Тествах първия плъгин и работи с малка особеност. За да премахнете определен начин на плащане, трябва да добавите категория и в нея да бъде съответния продукт. Опцията за премахване на определен начин на плащане за продукт е в платената версия на плъгина. Плъгина не е скъп и бих го купил, когато имам възможност за подпомагане на разработчиците.
    Благодаря на Станко Методиев отново за помоща!

Виждате 4 отговора - 1 от 4 (от 4 общо)
  • Темата ‘Начин на плащане’ е затворена за нови отговори.