Помощ » Теми, дизайн и всичко около тях » Поръчка без регистрация.Помощ!

  • Здравейте!Имам нужда от помощ.Как може да се внедри форма за бърза поръчка без регистрация която е само с имеил и телефон на клиента? Благодаря

    • Темата беше редактирана на преди 3 years, 3 months от skorpion1gl.
Виждате 4 отговора - 1 от 4 (от 4 общо)
  • Модератор Stanko Metodiev

    (@metodiew)

    Привет! От така зададеният въпрос не става ясно дали говорим за електронен магазин с WooCommerce, но предполагам, че това е случааят.

    Може да интегрирате плъгин за контактна форма, тип Contact Form 7 или друг избор, по ваша преценка.

    Формата може да вземе продукта за който иде реч и потребителят ще попълни форма, от която ще може да се свържете с тях. Успех!

    Thread Starter skorpion1gl

    (@skorpion1gl)

    Благодаря за отговоа!ДА става въпрос за магазин woocommerse.Целтс е да се избегне регистрация, клиентите да попълнят форма за телефон и име.Имам магазин с такава опция и е много удобно за моите клиенти,но е на друга платформа.Ста Зи на woocommers ударих на камък.Но сега ще пробвам вашият съвет.http://www.cvetqigradina.com/index.php?id_product=2964&controller=product Ето един линк за ориентир .Тове другият ми магазин и с платформата става само с един модул.Не знам дали е правилно да публикувам тук магазин с друга платформа,затова не съм споменал и името и не посмях и снимка да кача, но ако има нещо нередно моля админа да изтрие поста и да ме извини .Като цяло това е въпросът ми.И съм благодарен за помощ.

    Thread Starter skorpion1gl

    (@skorpion1gl)

    Успях да кача шорткъта но само в един продукт.Къде да го заложа за да излиза на всичките ?

    Модератор Stanko Metodiev

    (@metodiew)

    Така, тук вече има няколко опции – може би трябва да се редактира template-а, който показва страницата на продукта и да направите нещо от сорта на:
    do_shortcode( '[contact-form-shortcode-here]' );

    Може да потърсите и плъгини, които правят нещо подобно, например този – https://wordpress.org/plugins/woo-quote-or-enquiry-contact-form-7/, с уговорката, че не съм го тествал лично.

    Аз лично бих добавил шордкода в темплейта. Ако нямате техническите познания, може да се обърнете към специалист, които да ви помогне

Виждате 4 отговора - 1 от 4 (от 4 общо)
  • Темата ‘Поръчка без регистрация.Помощ!’ е затворена за нови отговори.