Помощ » Проблеми » Проблем при преместване на VPS и след това на CLOUD

  • Затворена ZhivkoZh

    (@zhivkozh)


    Здравейте. Имам следния проблем:
    Сайта ми бе на сървър на host.bg бяхме много доволни в началото докато не стигнахме 20 000 потребителя. Естествено проблемите започнаха постепенно.
    Почнахме да превишаваме процессорното време с малко след това процесорното време рязко се качи на 400% и продължи да расте, като не винаги сме имали много потребители когато имахме голямо процесорно време. При което сайта трябва да отбележа работеше нормално. По някое време почна да бави и да спират сцриптове като едиториал календар. Решихме се и го преместихме на VPS и тогава почнаха истинските проблеми. Зареждаше бавно, беше почти невъзможно да се публикува, да не говорим че при преместването ни удариха шалтера за около ден и половина. От хоста отначало твърдяха че със сайта всичко е наред, но след това се почна че харчи много рам, трябва да се оптимизира и след големи мъки се прехвърлихме на ICN.BG при тях сайта зарежда много добре, но при влизане в контрол панела или при публикуване дава следните грешки и не мога да разбера какво да направя:
    Fatal error: Out of memory (allocated 72351744) (tried to allocate 91 bytes) in /home/zarata/public_html/wp-includes/pomo/mo.php on line 238
    и
    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@zarata.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at zarata.org Port 80

    Благодаря предварително за вниманието

Виждате 3 отговора - 1 от 3 (от 3 общо)
  • Thread Starter ZhivkoZh

    (@zhivkozh)

    Оказа се че не е правилната версия на PHP а по-ниска. Но сега се сблъскваме с друг проблем. Платформата черпи много ресурси при някакви си 4000 потребителя. Някой да има идеи? Не ми се иска да я трия и наново да я инсталирам.
    Благодаря.
    Живко Желев
    0877 596 140

    Thread Starter ZhivkoZh

    (@zhivkozh)

    Ако някои може да помогне ще му заплатим за труда.

    Модератор Stanko Metodiev

    (@metodiew)

    До колкото знам успяхте да се справите с проблема, предполагам че може да маркираме темата като решена, нали така?

Виждате 3 отговора - 1 от 3 (от 3 общо)
  • Темата ‘Проблем при преместване на VPS и след това на CLOUD’ е затворена за нови отговори.