Отговори

Виждате 2 отговора - 1 от 2 (от 2 общо)
  • Cool! За първи път чувам – ще ми е полезно 😉

    За Google – за да се „вижда“ един блог добре, трябва да съществува известно време, и да има линкове към него от други сайтове/блогове. Няма как да направиш НОВ сайт/блог, да публикуваш на него нещо, и след 1 час да очакваш Google да е индексирал всичко… няма такава история просто:)

    Докато WordPress.com е стар сайт, постоянно индексиран. Затова и твоят блог е бил индексиран толкова бързо! (нормално е!)

    Моят блог в началото се индексираше много бавно от Google (ползвам wordpress платформата плюс мой собствен домейн и хостинг). След година нещата са различни – почти всекидневно индексиране, и чудесна „видимост“ от Google.

    Сега, за permalinks на кирилица – нямам никакъв проблем с това, не е необходим plugin или нещо подобно. Ако permalinks на кирилица не работят на твоя блог, сигурно има някакъв проблем с хостинга. Можеш дори да им пишеш, с питане. Иначе, permalinks на български няма да усетиш огромна разлика за индексирането. Аз имам post slugs на английски (permalinks) и така предпочитам. Google няма никакви проблеми с това и ме е индексирал чудесно за цял куп търсения, на първи места:)

    Последно, на wordpress.com не можеш да имаш реклами. Точка. Blogspot – да, но не и на wordpress.com. Затова ако смяташ да слагаш рекламки по-късно, ползвай собствен хостинг. Няма друга опция.

    HTS! 🙂

Виждате 2 отговора - 1 от 2 (от 2 общо)